ManpowerGroup Solutions TBO

Voor veel organisaties is het essentieel om zich uitsluitend op hun kernactiviteit te concentreren en andere taken uit te besteden. Met Talent Based Outsourcing nemen wij die trajecten uit handen, waar u geen omkijken naar wilt hebben. We leveren niet alleen de mensen, maar complete HR-oplossingen. Wilt u weten hoe wij u hiermee kunnen helpen?

Bij Talent Based Outsourcing gaat het vaak om activiteiten van uw organisatie met een hoog volume en een sterk repeterend karakter, waarbij flexibiliteit en productiviteit belangrijk is. Denk aan taken in logistieke centra, klantcontact centers, IT helpdesks en alles wat daartussen zit. Wij nemen u die trajecten uit handen, waar u geen omkijken naar wilt hebben en houden controle over het hele proces. Soms leveren we niet alleen de mensen, maar complete oplossingen. Vooraf spreken we met elkaar af welke output u van ons kunt verwachten. Zo kunt u zich richten op de zaken waar u goed in bent. Voorbeelden van wat wij voor verschillende organisaties hebben gedaan vindt u hier (link naar cases):

De belangrijkste voordelen voor u zijn:

  • Gegarandeerde output: we spreken vooraf af wat we u opleveren;
  • Efficiencyvoordelen, doordat processen geoptimaliseerd worden;
  • Uw organisatie kan zich richten op haar kernactiviteiten.

Met Talent Based Outsourcing bieden we u diensten op drie gebieden: Mobiliteit, International Workforce Management en Call centerondersteuning. Wat kunnen we hierin voor u betekenen?

Mobiliteit

U wilt uw organisatie graag in beweging houden, dus is het van belang ook uw medewerkers in beweging te krijgen en te houden. Dat kan gaan over: interne inzetbaarheid (persoonlijke en carrière ontwikkeling van medewerkers), externe inzetbaarheid (activeren en begeleiden middels detachering, een stageplek, om- of bijscholing) en via outplacement (afscheid nemen van mensen/ reorganisatie). U kunt programma-onderdelen bij ons inkopen, zowel praktische als op maat gemaakt, of het volledige Programma Management bij ons neerleggen, inclusief alle HR taken zoals planningen etc. We maken vooraf afspraken over de doelstellingen die u als organisatie wilt realiseren, zoals bijvoorbeeld het aantal succesvolle uitplaatsingen en kwaliteit van programma onderdelen. We hebben een track record zowel bij profit als non profit instellingen, waarbij wij succesvol medewerkers of zelfs klanten van onze klanten in beweging hebben gebracht (zoals langdurige werklozen, ingeschreven bij het UWV).

International Workforce Management

Internationaal aanwezig zijn zonder dat u zelf fysiek gevestigd bent in een land? Dat kan met onze International Workforce Management oplossing. Stel; u heeft een project in één of meer landen, maar u heeft uitsluitend een vestiging in Nederland. Wij kunnen voor u lokaal de juiste mensen werven en fungeren als supervisor en aanspreekpunt voor deze groep(en) werkenden. U heeft één aanspreekpunt en desgewenst ontvangt u één factuur voor de diensten van alle locaties. We maken vooraf een afspraak over welke output u van ons verwacht. Daar rekent u ons op af. Wij kunnen dit overal ter wereld in allerlei vormen voor u regelen, van het installeren van industriële machines tot het lokaal testen van global websites tot promotieactiviteiten.

Call center ondersteuning

Werkzaamheden op een call center kenmerken zich door hoog volume en veel repeterende werkzaamheden. Het is tevens een dienst waar kwaliteit en professionaliteit belangrijk is, klantcontact is immers het visitekaartje van een organisatie. Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor de call-center-dienst (deels) uit te besteden. Bij ManpowerGroup Solutions kunnen we u helpen met het organiseren van de capaciteit van het call center en van de kwaliteit, oftewel de medewerkers. We maken duidelijke afspraken vooraf en leggen dit vast in een prestatiecontract. KPI’s als het beantwoorden van 95% van de telefoontjes binnen een bepaalde tijd, het antwoord geven op vragen binnen enkele werkdagen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het overnemen van projecten die niet tot uw kernactiviteiten behoren? Neem contact met ons op!

Brochure Talent Based Outsourcing (Engels)

Of neem direct contact op