ManpowerGroup Solutions RPO

Hoe kun je als organisatie het verschil maken, nu en in de toekomst? Door de beste mensen, het beste talent in huis te halen. Met de juiste mensen op de juiste plekken bent u in staat om op zowel korte als lange termijn concurrentievoordeel te behalen. Succesvol te zijn. Het vinden en op de juiste manier inzetten van talent is onze expertise en daarbij kunnen wij u helpen.

Het werven van het beste talent vereist expertise. Immers, ondanks een groot aanbod op de arbeidsmarkt blijft het vinden van de juiste kandidaat een uitdaging. ManpowerGroup Solutions kan u hierbij helpen met de dienst Recruitment Process Outsourcing (ook wel Business Process Outsourcing genoemd). Met onze beproefde methodes weten we waar talent te vinden is en hoe we deze talenten voor u in kunnen zetten.

De belangrijkste voordelen voor u zijn:

  • Lagere kosten voor werving vanwege beter inzicht, meer uniformiteit, meer geautomatiseerde processen;
  • Betere schaalbaarheid: u kunt sneller en makkelijker meebewegen met in- en externe veranderingen en daarop direct inspelen als u meer of juist minder vast personeel nodig heeft.

Stappen in het RPO-procesIedere organisatie is uniek en dat geldt ook voor de mensen die er werken. Dat is ons uitgangspunt als we met u in gesprek gaan over Recruitment Process Outsourcing. We kijken gezamenlijk wat voor u de optimale recruiting-strategie is en waar u hulp bij nodig heeft. Wellicht heeft u behoefte aan het uitbesteden van het hele wervingsproces (end-to-end RPO) of roept u onze hulp in bij een deel ervan, zoals het opstellen van profielen of het scannen van CV’s (Recruitment Support) of bij een specifiek project waarvoor u personeel wilt werven (project RPO).

Wat uw wervingsvraag ook is, wij helpen u om uw recruitment-proces in kaart te brengen en leggen snel bloot waar de knelpunten zitten. We denken met u mee over zaken als employer branding, dus hoe u zich als werkgever aantrekkelijk positioneert op de arbeidsmarkt. Welke wervingskanalen u het beste kunt inzetten, of en hoe u social media kunt gebruiken. Als wereldwijde en lokale HR-dienstverlener weten we bovendien wat er speelt op de arbeidsmarkt, we investeren voortdurend in het up-to-date houden van onze kennis, delen die met u en beschikken over de modernste technologie

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het werven van het juiste talent? Neem contact met ons op!

Of neem direct contact op