Tapfin

De markt is voortdurend in beweging. Daarom is het belangrijk dat uw organisatie zich ook snel aan kan passen aan veranderende omstandigheden. Hierbij past een personeelsbestand dat ook flexibel is. Tegelijkertijd wilt u grip houden op uw flexibele arbeid. TAPFIN organiseert en optimaliseert uw volledige inhuurproces. Wij structureren uw leveranciersbestand, onderhandelen tarieven en nemen indien gewenst het volledige contractmanagement over. Dit leidt tot volledig transparantie, compliancy en kostenbesparingen.

Een flexibel personeelsbestand is gewenst als u met uw organisatie mee wilt bewegen in een markt die ook voortdurend verandert. Of het nu gaat om uitzendkrachten, gedetacheerden, ZZP’ers of interimmers. Belangrijk is om grip te hebben en houden op al die vormen van flexibele arbeid in uw organisatie; inzicht in kosten en prestaties van al het flexibele personeel dat u inhuurt. Als Managed Service Provider helpen de deskundigen van TAPFIN u om dit inzicht te krijgen en te houden. TAPFIN voert al 15 jaar Managed Service Provider (MSP) programma’s uit voor zowel internationale als locale opdrachtgevers. Voorbeelden zijn RBS, Alliander, Delta Lloyd en Cisco. Tevens is TAPFIN wereldwijd de grootste ‘Hybrid’ en ‘Neutral’ MSP.

De belangrijkste voordelen voor u zijn:

  • Transparantie in de inhuur van flexibel personeel;
  • Compliance: wij garanderen dat de leveranciers en contracten voldoen aan de benodigde wet- en regelgeving;
  • Kostenbesparing op de inhuur van flexibele arbeid (onder andere door het terugbrengen van het aantal partijen).
msp_capabilities_chart_2

In veel organisaties is de inhuur van flexibel personeel (uitzendkrachten, interim professionals, ZZP-ers, maar ook Statement of Work) verspreid over verschillende managers die elk een relatie hebben met hun eigen flexleveranciers. Met als gevolg dat er niet op één plek een overzicht is van de afspraken, kosten, kwaliteitsniveau van alle externe inhuur. Met TAPFIN, wereldmarktleider op gebied van MSP, laat u de hele inhuur van uw flexibele personeel managen door één onafhankelijke partij. U heeft maar één contract, één factuur, één aanspreekpunt. We ondersteunen het volledige inleenproces met een vendor-managementsysteem dat op uw organisatie is toegesneden. Zo heeft u op elk moment inzicht in alles wat te maken heeft met de inhuur van flexibel personeel.

In de rol van Managed Service Provider maken wij de afspraken en onderhouden wij de relaties met al uw flexleveranciers en inhurende managers. Voor het goed functioneren van dit systeem is hun tevredenheid eveneens belangrijk. De praktijk leert dat het werken met een MSP een traject is waaraan medewerkers moeten wennen, ze zijn gewend met eigen leveranciers te werken en eigen afspraken. De professionals van TAPFIN zijn ook op dit terrein deskundig en weten een dergelijk verandertraject zo te leiden, dat iedereen gaat samenwerken.

TAPFIN zorgt niet alleen voor de uitvoering, u kunt ook rekenen op deskundig advies. Vanuit de analyses en rapportages die we periodiek maken kunnen wij u adviseren over de optimale invulling van uw ‘flexschil’. Doordat we een wereldwijde speler zijn die steeds op zoek gaat naar nog betere oplossingen voor onze klanten, voorop lopen in de ontwikkelingen, werken we er voortdurend aan u de beste dienstverlening te bieden.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen grip te hebben op de inhuur van flexibele arbeid? Neem contact met ons op!

Of neem direct contact op