ManpowerGroup Solutions Language Services

U wilt uw doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Dat plaatst u voor nieuwe uitdagingen, zeker in een wereld die snel globaliseert. Want hoe zorgt u ervoor dat uw productlancering in dertig landen vlekkeloos verloopt? Of dat uw medewerkers overal ter wereld de inhoud van uw opleidingsmateriaal goed begrijpen? Of dat u probleemloos een één-op-één-gesprek voert met iemand die afkomstig is uit een land met een heel andere taal of cultuur? Wij bieden u altijd de juiste taaldiensten, zodat uw communicatie vlekkeloos verloopt. Een voorwaarde voor zakelijk succes. ManpowerGroup Solutions Language Services beschikt over alle kennis die nodig is op het gebied van taal en contentmanagement om effectief te communiceren. In welke taal dan ook. Dat kunnen wij doordat we de ervaring en deskundigheid van drie gespecialiseerde taalbedrijven combineren, gevestigd in de Verenigde Staten, Israël en Nederland.

De voordelen van ManpowerGroup Solutions

  • De kracht van een wereldwijd netwerk: wij maken optimaal gebruik van het wereldwijde netwerk van ManpowerGroup, dat bestaat uit meer dan 3.500 kantoren in 80 landen. Zo hebben we altijd toegang tot de juiste vertalers, tolken, ontwerpers, IT’ers en andere hoogwaardige medewerkers, zodat we de juiste taal- en communicatiediensten kunnen aanbieden. Veraf en dichtbij.
  • Veelzijdigheid: dankzij onze veelzijdigheid op het gebied van taal zijn wij in staat om voor elke taalbehoefte oplossingen op maat te leveren. Of het nu gaat om strategische planning, vertaal- en tolkdiensten, contentmanagement of user experience design.
  • Snelheid en nauwkeurigheid: onze werkwijze, technieken en processen zijn erop gericht dat u snel uw boodschap kunt overbrengen, waar ook ter wereld, en altijd met een lokale toon.

Onze diensten

  • Wereldwijde taalstrategie Wij helpen u bij de ontwikkeling van een wereldwijde taalstrategie, zodat u op een effectieve en efficiënte manier uw content kunt (laten) vervaardigen.
  • Contentcreatie Wij creëren op een eenduidige manier de content die u nodig heeft om een meertalig publiek te bereiken.
  • Vertaal- en lokalisatiediensten Bij het vertalen van uw teksten gaan we nauwkeurig te werk en houden we rekening met de culturele verschillen tussen landen die in de taal tot uitdrukking komen.
  • Contentmanagement Wij adviseren over de keuze van contentmanagementsystemen en helpen bij de implementatie daarvan, zodat u uw content altijd goed kunt beheren en inzetten.
  • User experience design Wij helpen u de relatie te versterken tussen uw klanten en uw producten of diensten, door websites te creëren met meer gebruiksgemak en een betere merkbeleving.
  • Tolkdiensten Met onze tolkdiensten (telefonisch en op locatie) overbruggen wij taalbarrières, zodat mensen die elkaars taal niet spreken toch uitstekend met elkaar kunnen communiceren.

Of neem direct contact op