Workforce Solutions

De wereld van werk wordt steeds complexer, veeleisender en onvoorspelbaarder. Om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn is één factor cruciaal; die van menselijk kapitaal, van talent. Het succes van een organisatie wordt immers bepaald door de mensen die er werken. Dat succes komt niet vanzelf. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van uw winst. Dat is waar ManpowerGroup Solutions u graag bij helpt. Kijk hier naar de uiteenlopende HR-oplossingen die we u kunnen bieden.

Recruitment Process Outsourcing

Hoe kun je als organisatie het verschil maken, nu en in de toekomst? Door de beste mensen, het beste talent in huis te halen. Met de juiste mensen op de juiste plekken bent u in staat om op zowel korte als lange termijn concurrentievoordeel te behalen. Succesvol te zijn. Het vinden en op de juiste manier inzetten van talent is onze expertise en daarbij kunnen wij u helpen.

Het werven van het beste talent vereist expertise. Immers, ondanks een groot aanbod op de arbeidsmarkt blijft het vinden van de juiste kandidaat een uitdaging. ManpowerGroup Solutions kan u hierbij helpen met de dienst Recruitment Process Outsourcing (ook wel Business Process Outsourcing genoemd). Met onze beproefde methodes weten we waar talent te vinden is en hoe we deze talenten voor u in kunnen zetten.


Cases: Onderzoeksrapport Tapfin Nederland en Belgie, Slachtofferhulp Nederland case study, Het vinden, screenen en selecteren van het juiste, afgestudeerde talent.

Managed Service Provider (TAPFIN)

De markt is voortdurend in beweging. Daarom is het belangrijk dat uw organisatie zich ook snel aan kan passen aan veranderende omstandigheden. Hierbij past een personeelsbestand dat ook flexibel is. Tegelijkertijd wilt u grip houden op uw flexibele arbeid. TAPFIN organiseert en optimaliseert uw volledige inhuurproces. Wij structureren uw leveranciersbestand, onderhandelen tarieven en nemen indien gewenst het volledige contractmanagement over. Dit leidt tot volledig transparantie, compliancy en kostenbesparingen.

Een flexibel personeelsbestand is gewenst als u met uw organisatie mee wilt bewegen in een markt die ook voortdurend verandert. Of het nu gaat om uitzendkrachten, gedetacheerden, ZZP’ers of interimmers. Belangrijk is om grip te hebben en houden op al die vormen van flexibele arbeid in uw organisatie; inzicht in kosten en prestaties van al het flexibele personeel dat u inhuurt. Als Managed Service Provider helpen de deskundigen van TAPFIN u om dit inzicht te krijgen en te houden. TAPFIN voert al 15 jaar Managed Service Provider (MSP) programma’s uit voor zowel internationale als locale opdrachtgevers. Voorbeelden zijn RBS, Alliander, Delta Lloyd en Cisco. Tevens is TAPFIN wereldwijd de grootste ‘Hybrid’ en ‘Neutral’ MSP.


Cases: Onderzoeksrapport Tapfin Nederland en Belgie, Slachtofferhulp Nederland case study, Het vinden, screenen en selecteren van het juiste, afgestudeerde talent.

De juiste taaldiensten. Altijd en overal.

U wilt uw doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Dat plaatst u voor nieuwe uitdagingen, zeker in een wereld die snel globaliseert. Want hoe zorgt u ervoor dat uw productlancering in dertig landen vlekkeloos verloopt? Of dat uw medewerkers overal ter wereld de inhoud van uw opleidingsmateriaal goed begrijpen? Of dat u probleemloos een één-op-één-gesprek voert met iemand die afkomstig is uit een land met een heel andere taal of cultuur? Wij bieden u altijd de juiste taaldiensten, zodat uw communicatie vlekkeloos verloopt. Een voorwaarde voor zakelijk succes. ManpowerGroup Solutions Language Services beschikt over alle kennis die nodig is op het gebied van taal en contentmanagement om effectief te communiceren. In welke taal dan ook. Dat kunnen wij doordat we de ervaring en deskundigheid van drie gespecialiseerde taalbedrijven combineren, gevestigd in de Verenigde Staten, Israël en Nederland.

De voordelen van ManpowerGroup Solutions

  • De kracht van een wereldwijd netwerk: wij maken optimaal gebruik van het wereldwijde netwerk van ManpowerGroup, dat bestaat uit meer dan 3.500 kantoren in 80 landen. Zo hebben we altijd toegang tot de juiste vertalers, tolken, ontwerpers, IT’ers en andere hoogwaardige medewerkers, zodat we de juiste taal- en communicatiediensten kunnen aanbieden. Veraf en dichtbij.
  • Veelzijdigheid: dankzij onze veelzijdigheid op het gebied van taal zijn wij in staat om voor elke taalbehoefte oplossingen op maat te leveren. Of het nu gaat om strategische planning, vertaal- en tolkdiensten, contentmanagement of user experience design.
  • Snelheid en nauwkeurigheid: onze werkwijze, technieken en processen zijn erop gericht dat u snel uw boodschap kunt overbrengen, waar ook ter wereld, en altijd met een lokale toon.

Onze diensten

  • Wereldwijde taalstrategie Wij helpen u bij de ontwikkeling van een wereldwijde taalstrategie, zodat u op een effectieve en efficiënte manier uw content kunt (laten) vervaardigen.
  • Contentcreatie Wij creëren op een eenduidige manier de content die u nodig heeft om een meertalig publiek te bereiken.
  • Vertaal- en lokalisatiediensten Bij het vertalen van uw teksten gaan we nauwkeurig te werk en houden we rekening met de culturele verschillen tussen landen die in de taal tot uitdrukking komen.
  • Contentmanagement Wij adviseren over de keuze van contentmanagementsystemen en helpen bij de implementatie daarvan, zodat u uw content altijd goed kunt beheren en inzetten.
  • User experience design Wij helpen u de relatie te versterken tussen uw klanten en uw producten of diensten, door websites te creëren met meer gebruiksgemak en een betere merkbeleving.
  • Tolkdiensten Met onze tolkdiensten (telefonisch en op locatie) overbruggen wij taalbarrières, zodat mensen die elkaars taal niet spreken toch uitstekend met elkaar kunnen communiceren.


Cases: Onderzoeksrapport Tapfin Nederland en Belgie, Slachtofferhulp Nederland case study, Het vinden, screenen en selecteren van het juiste, afgestudeerde talent.

Strategic Workforce Consulting

Succesvolle bedrijven hebben een duidelijk beeld van de resultaten die ze nodig hebben om te winnen, ook op gebied van mensen.

Zij kijken niet alleen naar het aantal medewerkers dat ze nodig hebben, maar ook naar hun capaciteiten en weten op welke manier de organisatiecultuur een bijdrage kan leveren aan succes. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om een succesvolle HR-strategie te realiseren?


Cases: Onderzoeksrapport Tapfin Nederland en Belgie, Slachtofferhulp Nederland case study, Het vinden, screenen en selecteren van het juiste, afgestudeerde talent.