ManpowerGroup Solutions

Voor steeds meer organisaties is de toegang tot talent de meest onderscheidende concurrentiefactor. Dat maakt het vinden, behouden en ontwikkelen van talent van strategisch belang. Zeker in een tijd waarin personeelsvraagstukken complexer en urgenter worden. ManpowerGroup Solutions ontwikkelt en implementeert zeer uiteenlopende, innovatieve oplossingen op personeelsgebied. Gericht op samenwerking en altijd praktisch toepasbaar. Zo stellen we u in staat om succesvoller te zijn in uw markt.

ManpowerGroup Solutions maakt deel uit van de internationale ManpowerGroup-organisatie. ManpowerGroup behoort met vestigingen in 84 landen mondiaal tot de grootste aanbieders van personeelsdiensten. Binnen ManpowerGroup ontwikkelt ManpowerGroup Solutions hoogwaardige, specialistische dienstverlening op personeelsgebied. Dankzij ons internationale netwerk kunnen we altijd gebruikmaken van de nieuwste inzichten op HR-gebied en u de meest innovatieve oplossingen bieden. Ons netwerk biedt ons bovendien veel voordelen bij de werving van hoogwaardige arbeidskrachten over de grens.

ManpowerGroup

ManpowerGroup, de wereldleider in innovatieve workforce oplossingen, creëert en levert high-impact oplossingen waarmee organisaties worden geholpen hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talent specialisatie. Alle merken (Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions, Right Management) binnen de ManpowerGroup gaan het gesprek aan vanuit The Human Age, waardoor ze beschikken over een pallet aan visionaire en operationele antwoorden. Zij weten hun specialisaties op een slimme manier te verbinden. De totale propositie biedt een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Bezoek de website van ManpowerGroup: www.manpowergroup.nl

Manpower Uitzendbureau

Manpower is een uitzendorganisatie die mee is gegroeid met de toenemende complexiteit van werk. Dat ziet u terug in de grote verscheidenheid van de dienstverlening die zich richt op uitzenden, werving & selectie, outsourcing, training, outplacement en consulting. Manpower helpt mensen succesvol te zijn in werk
Wij ontwikkelen en leveren innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen die onze klanten in staat stellen te winnen in de veranderende wereld van werk. We zijn nooit tevreden met halve maatregelen, en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ambitieus, maar met de menselijke maat voorop. Wij geven inzicht in wat er vandaag speelt in de wereld van werk, maar ook in de nabije toekomst. We doen veel onderzoek, niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar juist ook voor onze eigen organisatie. Door die kennis lopen wij voorop in de markt en kunnen we inspelen op toekomstige marktontwikkelingen. Daarmee kunnen wij u helpen om een slimmer en efficiënter personeelsbeleid te voeren.

Bezoek de website van Manpower Uitzendbureau: www.manpower.nl

Right Management

Right Management is expert in talent- en loopbaan- management binnen ManpowerGroup. Wij ontwikkelen en leveren personeelsoplossingen die bedrijven helpen bij het ontwikkelen van hun talent, het reduceren van kosten en het verhogen van prestaties.

Bezoek de website van Right Management: www.rightmanagement.nl

Experis Professionals

Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals, die via werving & selectie of als interim aan de slag gaan in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Daarnaast biedt Experis organisaties innovatief HR-advies met Experis Expertise.

Bezoek de website van Experis Professionals: www.experis.nl