ManpowerGroup Solutions

Voor steeds meer organisaties is de toegang tot talent de meest onderscheidende concurrentiefactor. Dat maakt het vinden, behouden en ontwikkelen van talent van strategisch belang. Zeker in een tijd waarin personeelsvraagstukken complexer en urgenter worden. ManpowerGroup Solutions ontwikkelt en implementeert zeer uiteenlopende, innovatieve oplossingen op personeelsgebied. Gericht op samenwerking en altijd praktisch toepasbaar. Zo stellen we u in staat om succesvoller te zijn in uw markt.

ManpowerGroup Solutions maakt deel uit van de internationale ManpowerGroup-organisatie. ManpowerGroup behoort met vestigingen in 84 landen mondiaal tot de grootste aanbieders van personeelsdiensten. Binnen ManpowerGroup ontwikkelt ManpowerGroup Solutions hoogwaardige, specialistische dienstverlening op personeelsgebied. Dankzij ons internationale netwerk kunnen we altijd gebruikmaken van de nieuwste inzichten op HR-gebied en u de meest innovatieve oplossingen bieden. Ons netwerk biedt ons bovendien veel voordelen bij de werving van hoogwaardige arbeidskrachten over de grens.

ManpowerGroup

ManpowerGroup loopt wereldwijd al sinds 1948 voorop in het creëren en leveren van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. We zijn actief in meer dan 80 landen. Een internationaal netwerk, gecombineerd met lokale (markt)kennis, zorgt ervoor dat wij een breed palet aan opdrachtgevers adviseren en helpen. We kijken daarbij niet alleen naar de vraag van vandaag, maar juist naar de oorzaak en de implicaties voor de toekomst. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van hr-vraagstukken. Dit doen we vanuit onze labels, die elk opereren vanuit een eigen expertise. ManpowerGroup bestaat uit: Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven Peak IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

Iedereen heeft talent; dat is onze overtuiging. Technologie heeft een steeds grotere impact op de arbeidsmarkt, maar de menselijke factor is en blijft onderscheidend. Juist nu, meer dan ooit, is menselijk talent en de ontwikkeling ervan cruciaal. En talent helpen wij graag aan het werk. Werk zorgt voor inkomen, maar het is veel meer dan dat. Het biedt toegang tot nieuwe contacten, zorgt voor persoonlijke groei en dat je je waardevol voelt. Daar zetten wij ons graag voor in. Want door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal benutten van talent, dragen we bij aan onze maatschappij. Voor meer informatie over hoe ManpowerGroup bijdraagt aan de toekomst van werk: www.manpowergroup.nl.

Manpower Uitzendbureau

Manpower is een uitzendorganisatie die mee is gegroeid met de toenemende complexiteit van werk. Dat ziet u terug in de grote verscheidenheid van de dienstverlening die zich richt op uitzenden, werving & selectie, outsourcing, training, outplacement en consulting. Manpower helpt mensen succesvol te zijn in werk
Wij ontwikkelen en leveren innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen die onze klanten in staat stellen te winnen in de veranderende wereld van werk. We zijn nooit tevreden met halve maatregelen, en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ambitieus, maar met de menselijke maat voorop. Wij geven inzicht in wat er vandaag speelt in de wereld van werk, maar ook in de nabije toekomst. We doen veel onderzoek, niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar juist ook voor onze eigen organisatie. Door die kennis lopen wij voorop in de markt en kunnen we inspelen op toekomstige marktontwikkelingen. Daarmee kunnen wij u helpen om een slimmer en efficiënter personeelsbeleid te voeren.

Bezoek de website van Manpower Uitzendbureau: www.manpower.nl

Right Management

Right Management is expert in talent- en loopbaan- management binnen ManpowerGroup. Wij ontwikkelen en leveren personeelsoplossingen die bedrijven helpen bij het ontwikkelen van hun talent, het reduceren van kosten en het verhogen van prestaties.

Bezoek de website van Right Management: www.rightmanagement.nl

Experis Professionals

Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals, die via werving & selectie of als interim aan de slag gaan in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Daarnaast biedt Experis organisaties innovatief HR-advies met Experis Expertise.

Bezoek de website van Experis Professionals: www.experis.nl